Despre noi

Pasiune pentru prăjituri

Pasiunea pentru prăjituri mocnea încet în adâncul sufletului încă de mic copil când petreceam fiecare weekend alături de mama, ajutând-o în bucătărie și implicit în realizarea celor mai delicioase prăjituri. În casa noastră nu era zi de duminică fără ceva dulce, zi de naștere fără tort home made sau sărbători fără nenumarate feluri de prăjituri. Talentul, atenția pentru detalii și dragostea pentru frumos cu siguranță le-am moștenit de la ea, omul care nu se mulțumea să ne pregătească eclere, ci ne pregătea eclere sub formă de lebede, ouă umplute sub formă de broscuțe sau decora salata boeuf sub formă de Moș Crăciun. Acestea momente ne-au umplut copilăria și au adus dorința de a crea artă dulce mai departe. Bineînțeles au fost și momente când nu îmi ardea de nimic dulce, mai ales când am ars mixerul de mână și au urmat câteva săptămâni de bătut albuș spumă cu telul :).

Dar dragostea din copilărie s-a trasformat încet încet dintr-un hobby timid, într- o dorință puternică de a reda atât gustul delicios de prajitură naturală cât și aspectul inedit, astfel încat reacția celor ce zăresc pentru prima dată produsul, să fie de încântare absoluta.

Experiența de peste 10 ani

Chiar dacă mereu am realizat prăjituri și torturi, momentul culminant ce a determinat formarea mea profesională în arta cofetăriei a fost participarea la prima ediție a emisiunii Master Chef din România. Văzându-mă înconjurată de oameni profesioniști si realizând cât de mult contează să îți dorești mereu să evoluezi, am decis să trec la nivelul următor. Au urmat apoi cursuri peste cursuri de formare profesională, ore întregi de practică, sute de tutoriale, dar mai ales multă multă muncă și ambitie de a crea frumusețe la tot pasul.

Considerăm că e nevoie mereu de perfecționare, de accea nu vom renunța să creștem, să învățăm lucruri și tehnici noi, să redăm gusturi și experiențe inedite, iar dacă doriți ca evenimentul dumevoastră să fie unic, cu siguranță suntem potriviți pentru a-l realiza.

Atenție la detalii

Atentia la detalii ne deosebește de marea majoritate, am fost prima cofetărie din Oradea care realiza Candy Bar tematic – fiecare produs delicios de pe masa de candy bar este decorat în nuanțele sau tematica aleasă. Poate încă mai suntem singurii care creăm povești din produsele dulci servite la masă. Nu ne uităm la ceas când vine vorba de timpul petrecut în realizarea fiecărei figurine, fiecărei flori, sau fiecărui detaliu, deoarece știm cât de mult contează culoarea potrivită, un extra detaliu pus la locul potrivit sau bucuria celor mici când văd personajul preferat realizat perfect.

Dacă sunteți nehotărâți în alegerea unei tematici, echipa noastră vă stă la dispoziție să creăm împreună momente de poveste.

Ingrediente naturale

Suntem întru totul de acord cu replica „prima dată mâncăm cu ochii” și acordăm o atenție sporită detaliilor, dar cel mai important aspect al unui produs culinar este gustul. Indiferent cât de bine ar arăta, dacă nu a lăsat nicio urmă, nicio dorință de a mai lua o bucată, nicio reație de „wow, ce bun a fost!” , din păcate acel produs nu s-a ridicat la nivelul la care ar fi trebuit să se ridice.

Când vine vorba de realizarea unui produs bun, este nevoie de 2 factori : ingrediente premium și cunostințe în a le combina pentru a crea produsul perfect. Nu este suficient să avem cea mai bună ciocolată, dacă nu vom ști lucra cu ea, nu vom ști să îi punem în valoarea gustul amărui, echilibrând-o cu o zmeură perfect coaptă, sau cu dulceața acrișoară a unei caise zemoase. La Sugar Spice veți găsi mereu frișcă naturală 36% grasime, mascarpone, ciocolată veritabilă cu diferite concentrații de masă de cacao, unt de 82% dar și fructe (iar aici chiar ne referim la fructe nu la umpluturi cu conținut de fruct).

Combinarea acestor ingrediente premium în urma a zeci de încercări, nu fac decât să pună în valoare un gust desăvârșit.

Sute de clienți încântăți

 

 

 

Facebook reviews


© 2024 SUGAR SPICE EVENTS SRL-D
CUI: 37525360; Reg. Com. J05/1111/2017
TEL: 0757 326 504
Oradea, Bihor